Ροή Ειδήσεων

Δρομολόγια Προαστιακού β΄ Ημίχρονο ! ! !

Προαστιακός -Σταθμός Άνω Λιοσίων
Σε λίγες μέρες κοντεύουμε τα μισά του Ιανουαρίου και αναμένουμε να γίνουν πράξη τόσο οι διαβεβαιώσεις του Υπουργού Μεταφορών κ. Σπίρτζη , όσο και του Δ/ντή Επιβατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ  για επαναφορά των δρομολογίων από το ΣΚΑ -ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ  ,  ως είχαν μέχρι και τέλος Ιουλίου όπου και διεκόπησαν για Τεχνικούς Λόγους .

θέλω να πιστεύω πως όλες οι πλευρές θα τηρήσουν όσα υποσχέθηκαν στους κατοίκους του Δήμου Φυλής και θα επαναφέρουν τα Δρομολόγια ως ίσχυαν .

Θα είμαστε εδώ να παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώνουμε .

Παρακάτω σας θυμίζω το Ιστορικό της υπόθεσης του Προαστιακού , έτσι επειδή κάποιοι νομίζουν πως ξεχνάμε εύκολα και συνηθίζουμε στην υποβάθμιση που θέλουν να μας επιβάλλουν

 " Με μία λιτή ανακοίνωση τόσο προς το επιβατικό κοινό , όσο και προς τον Δήμαρχο Φυλής κ. Παππού η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , μας ενημέρωνε στην ουσία για την διακοπή της λειτουργίας του Προαστιακού .



Ακολούθησαν διαμαρτυρίες , συσκέψεις επί συσκέψεων , συναντήσεις επί συναντήσεων ώσπου βρέθηκε μια κάποια λύση , μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να είναι εφικτή η κυκλοφορία  του  Προαστιακού  στο τμήμα αυτό που διεκόπη .

Παρακάτω ακολουθεί η τότε δήλωση -ανακοίνωση του Δ/ντή Επιβατών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε , έτσι ώστε να θυμηθούμε όλοι τι είχε συμβεί .

" Κύριε Δήμαρχε,

μετά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μας συνάντηση σχετικά με τα δρομολόγια στην περιοχή σας και ειδικότερα στο σταθμό των Άνω Λιοσίων και προς ενημέρωσή σας:
Με την έναρξη των νέων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας από την Κυριακή 30-7-2017, δεν είναι πια δυνατή η απευθείας διέλευση αμαξοστοιχιών μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ και Άνω Λιοσίων, λόγω έργων που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής.
Ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης είναι τέλος Δεκεμβρίου 2017, έως αρχές Ιανουαρίου 2018, οπότε θα είναι και πάλι εφικτή η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό.

Με εκτίμηση
Θεόδωρος Τόλιας
Διευθυντής Επιβατών
ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
Tel. +30 2130 121 870, 872, 874
Fax + 30 5240 298 "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου