Ροή Ειδήσεων

Ο σταθμός ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ως τερματικός σταθμός του προαστιακού καταργείται - Ενώ το εργοστάσιο Ανακύκλωσης WATT ανοίγει ......ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ !!!!

 ΣΤΑΘΜΟΣ  ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ               - ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡ. ΠΑΠΠΟΥΣ-                      ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ WATT
Με μια σύντομη  ανακοίνωση - απάντηση προς το Επιβατικό Κοινό του Δήμου Φυλής αλλά και προς τον Δήμαρχο κ. Παππού , η  ΤΡΑΙΝΟΣΕ γνωστοποίησε πως:

 Η  Τροποποίηση των Δρομολογίων - Κατάργηση  του σταθμού  ΑΝΩ -ΛΙΟΣΙΩΝ  ως τερματικό  σταθμό  θα ισχύσει κανονικά από  30  ΙΟΥΛΙΟΥ  2017  και  εως  το τέλος του έτους ,  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017 - ΑΡΧΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018  -  λόγω εργασιών που πρόκειται να εκτελεστούν μεταξύ του σταθμού ΣΚΑ - ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ .

Πρακτικά  αυτό  σημαίνει  ότι  ο  Δήμος  μας  υποβαθμίζεται  έτι  περισσότερο  ενώ η ταλαιπωρία που πρόκειται να υποστεί το επιβατικό κοινό του Δήμου μας θα φανεί με μεγαλύτερη ένταση  από τον Σεπτέμβριο που θα επιστρέψουν οι περισσότεροι από τις θερινές διακοπές .

Για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι η σημερινή Διοίκηση  τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από τα γεγονότα  και τις  εξελίξεις  χωρίς  να  μπορεί να τις επηρρεάσει και να αλλάξει τα δεδομένα  προς  όφελος των  Πολιτών που πασχίζουν  να  ανταπεξέλθουν  καθημερινά  σ αυτόν  τον  Πολύπαθο  Δήμο .

Μακάρι  να κάνουμε  λάθος  αλλά  πολύ  αμφιβάλλω !!!!!

Εγκληματικότητα  -  Παραβατικότητα  -  Χωματερή- Δυσωσμία  - Νέο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης  Σκουπιδιών  WATT  και   τώρα  Συγκοινωνιακή Υποβάθμιση .

Κ. Δήμαρχε

Καλές  οι Φιέστες και τα Πανηγυράκια , χρειάζονται και αυτά για να ενισχυθεί η τοπική οικονομία , αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά . !!!!

  • Και  αφού  τα Οργανωμένα Συμφέροντα δεν  σας επέτρεψαν να κλείσετε την Χωματερή όπως αποτελούσε δέσμευση σας στην προηγούμενη θητεία........
  • Αφού η λειτουργία της Χωματερής επεκτείνεται χρονικά  και κανείς δεν ξέρει πόσα χρόνια θα λειτουργεί ακόμα  ......
  • Αφού  δεν μπορέσατε να αποτρέψετε την λειτουργία του Εργοστασίου Ανακύκλωσης WATT  που λειτουργεί  σε έκταση του Δήμου Φυλής επιβαρύνοντας την περιοχή μας έτι περισσότερο ........
  • Αφού ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η Περιβαντολλογική Αποκατάσταση του χώρου της Χωματερής στα πρότυπα εκείνα του ΙΣΡΑΗΛ .......το θυμάστε το ταξίδι αυτό ...έτσι δεν είναι ; 
  • Αφού είμαστε τόσο LARGE  και στείλαμε απορριματοφόρα να καθαρίσει η Αίγινα από τα σκουπίδια .........
  • Αφού αγοράσαμε και δωρίσαμε 8 τζιπ στην ΕΛ.ΑΣ για να αντιμετωπιστεί η Παραβατικότητα στον Δήμο μας 
  • Και  αφού  δηλώσαμε  την αντίθεση μας  στο κλείσιμο και την Απομάκρυνση του Ι.Ε.Κ  ΦΥΛΗΣ  από τον Δήμο μας ...... ΑΛΛΆ ΜΕΧΡΙ  ΕΚΕΙ .........
Σας  ζητάμε  το πολύ απλό .........

Αν σας  είναι εύκολο  θα μπορούσατε να ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΤΕ  τις εξελίξεις  και να Α Π Α Ι Τ Η Σ Ε Τ Ε,   έτσι  ώστε να επανέλθει  ο  Προαστιακός    στον Σταθμό των  ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ  ως λειτουργούσε  ; ; ; ;

Μιλάμε για τον Δήμο στον οποίο είσαστε Δήμαρχος και έχετε την στήριξη των Δημοτών για να εξυπηρετείτε τα συμφέροντα τους ......!!!!!

Αναμένουμε ενέργειες σας καθώς η λειτουργία του Προαστιακού αποτελεί ανάσα για την περιοχή μας όπου εκατοντάδες συμπολίτες μας τον χρησιμοποιούν καθημερινά στις μετακινήσεις τους .

ΟΧΙ  ΑΛΛΗ  ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ  -  ΠΡΑΞΕΙΣ  ΤΩΡΑ !!!!!

Με  εκτίμηση
Δαδάνης  Σ. Νικηφόρος


Υ.Γ Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κύριε Δήμαρχε,

μετά τη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) μας συνάντηση σχετικά με τα δρομολόγια στην περιοχή σας και ειδικότερα στο σταθμό των Άνω Λιοσίων και προς ενημέρωσή σας:
Με την έναρξη των νέων δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας από την Κυριακή 30-7-2017, δεν είναι πια δυνατή η απευθείας διέλευση αμαξοστοιχιών μεταξύ των σταθμών ΣΚΑ και Άνω Λιοσίων, λόγω έργων που εκτελεί ο Διαχειριστής Υποδομής.
Ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης είναι τέλος Δεκεμβρίου 2017, έως αρχές Ιανουαρίου 2018, οπότε θα είναι και πάλι εφικτή η κυκλοφορία στο τμήμα αυτό.

Με εκτίμηση
Θεόδωρος Τόλιας
Διευθυντής Επιβατών
ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
Tel. +30 2130 121 870, 872, 874
Fax + 30 5240 298


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου