Ροή Ειδήσεων

Τρομερή Ευαισθησία του Δημάρχου μας Χρήστου Παππού .....Εύγε Δήμαρχε ....... !!! Στείλανε Κατασχετήριο στην Οικογένεια του Άγγελου Χριστοδουλάκη


Η  ευαισθησία του απλού κόσμου  στην Ιστορία  του Άγγελου Χριστοδουλάκη , δεν έχει προηγούμενο . Τηλέφωνα  συμπαράστασης απ όλη την Ελλάδα ,  προσφορές  σε ρούχα , προσφορές  από  γνωστές  αλυσίδες  Σούπερ  Μαρκετ  που στηρίζουν  καθημερινά  σε τρόφιμα  την  Οικογένεια  του  Άγγελου είναι  συγκινητική .

Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από απλούς πολίτες από παντού . Όλοι δηλώνουν  όχι μονο  με  λόγια  αλλά και εμπράκτως  την στήριξη τους  μικρή ή μεγάλη σ αυτήν  την Οικογένεια.

Τελικά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι . Τελικά  υπάρχει  ακόμα  ανθρωπιά όσο κι αν περνάμε δύσκολα  όλοι  στην  Καθημερινότητα  μας .

Και απ την μια έχουμε την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ του απλού κόσμου και απ την άλλη έχουμε την ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ  , την ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ , την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ , αλλά και το ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ , της Διοίκησης  του Δήμου Φυλής που πιστώνεται  αποκλειστικά και μόνο στον Δήμαρχο κ. Χρήστο Παππού !!!



Αντί να προστρέξει στο θέμα , αντί να να ενεργοποιήσει τα κοινωνικά αντανακλαστικά του Δήμου και των Υπηρεσιών , ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ  έστειλε  ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟ στην Οικογένεια Τελεσιγραφικού Τύπου , πως αν δεν ξοφλήσει την οφειλή (ΕΥΔΑΠ-2000 ΕΥΡΏ ) ή δεν την ρυθμίσει έως και την 31/01/2017  θα προχωρήσει σε αναγκαστικά μέτρα -ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΙΝΗΤΗΣ & ΑΚΙΝΗΤΗΣ  ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ .


Τρομερή Κοινωνική Πολιτική κ. Δήμαρχε , έχουμε  εντυπωσιαστεί  πραγματικά  με  την πρωτοβουλία σας !!!!!!
Δεν θα σας ξεχάσουμε όμως ....θα σας θυμηθούμε κατάλληλα στις επόμενες εκλογές που θα ζητήσετε  την στήριξη μας  για  να συνεχίσετε αυτήν την Καταπληκτική Κοινωνική Πολιτική !!!!!`

Ρίξτε μια ματιά και στην παρακάτω απόδειξη για να θυμηθείτε πως γινόταν η Κοινωνική Πολιτική παλιότερα το 2007 ας πούμε .........Χρυσές Εποχές !!!!!!!

Για συνεστίαση Αθιγγάνων 29.750  Ευρώ !!!
Τα  συμπεράσματα δικά σας !!!!  Παρόλα αυτά  όλοι εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί συνεχίζουμε να προσφέρουμε και να βοηθάμε αυτήν την Οικογένεια αλλά και όσες άλλες έχουν παρόμοια θέματα ......

Με εκτίμηση
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου