Ροή Ειδήσεων

ΟΕΔΑ το Λατομείο Μουσαμά : Απάντηση Δούρου στον Δήμαρχο Πετρούπολης για το Λατομείο του Μουσαμά

Μετά την επιστολή του Δημάρχου Πετρούπολης κ. Σίμου  προς την κα. Δούρου , ότι δεν πρόκειται να δεχθεί την χρήση του Λατομείου Μουσαμά για χρήση αποβλήτων απορριμμάτων , έρχεται αυθημέρόν σχεδόν η απάντηση της Περιφερειάρχη.

Κατηγορηματικό ΟΧΙ του δημάρχου Πετρούπολης στη Ρένα Δούρου να μετατραπεί το λατομείο Μουσαμά σε νέο ΧΥΤΑ 

Η Περιφερειάρχης κ. Δούρου στην επιστολή της , αφού κάνει μια ιστορική αναφορά το πως προχωράει ο σχεδιασμός , σε μια παράγραφο αναφέρει ξεκάθαρα ότι :

" Από τα ως άνω 20 ΕΑΛΜ τα 3 εξ’ αυτών (Μελετάνι Μάνδρας, Μουσαμά και Κυριακού (Κορωπίου) όπου περιλαμβάνεται και τμήμα του ΕΑΛΜ Τριάς), είναι γνωστό ότι ήδη έχουν   επιλεγεί ως κατάλληλες θέσεις για ΟΕΔΑ από υφιστάμενους νόμους (συγκεκριμένα, το   άρθρο 33 ν. 3164/2003, όπως συμπληρώθηκε με το άρθρο 28 του ν. 4122/2013), στο παρελθόν." 

Δείτε όλη την απάντηση της κ. Δούρου  στο σύνδεσμο που ακολουθεί 

 Το κείμενο της επιστολής της Δούρου ,προέδρου του ΕΔΣΝΑ, προς όλους τους Δημάρχους της Περιφέρειας Αττικής



Αγαπητέ Δήμαρχε Φυλής προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο δήλωσες κατηγορηματικά ότι δεν πρόκειται να πέσει ούτε  ένα κιλό σκουπίδι στο Λατομείο του Μουσαμά . Tι εννοείς ακριβώς ; ; ; Θα είναι επεξεργασμένα ; ; ; ;

Χρήστος Παππούς «Στο Λατομείο Μουσαμά δεν θα πέσει ούτε ένα κιλό σκουπίδι» 

 Μπορείς να μας πεις Αγαπητέ μας Δήμαρχε , τι σημαίνει ο όρος  ΟΕΔΑ ; ; ; ; 

Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα για όσους δεν γνωρίζουν , ότι ΟΕΔΑ σημαίνει  " ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ."

Τέλειο ; ; ; ; ; 

Αγαπητέ Δήμαρχε κάτι συμβαίνει εδώ :  Ή εσύ δεν μας τα λες καλά ή η φίλη σου κ. Δούρου. 

Για κοιτάξτε το εκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας και μην πετάτε συνέχεια την μπάλα στην εξέδρα .......Ετσι κ αλλιώς κανείς από την συμπολίτευση δεν την πιάνει ......Τζάμπα ο κόπος !!!!!

Αλήθεια στο Ισραήλ πήγατε και για την Ανάπλαση του Μουσαμά ή Όχι ; 



Με εκτίμηση 

Δαδάνης Σ. Νικηφόρος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου