Ροή Ειδήσεων

Θα κάνουμε εγκαίνια ή προσφυγή εντός 15 ημερών κατά της Άδειας Λειτουργίας ( Eγκατάστασης- Εκσυγχρονισμού ) της Watt A.E ;



Η  Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής  προχώρησε σε αδειοδότηση εγκατάστασης για εκσυγχρονισμό (κτιριακό και μηχανολογικό)  της μονάδας αποθήκευσης διαλογής και μηχανικής επεξεργασίας για ανακύκλωση μεταλλικών και μη μεταλλικών απορριμάτων της ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ με δ.τ. W.A.T.T. A.E. στην θέση Σκαλιστήρι στη Δ.Ε. Φυλής του Δήμου Φυλής Αττικής.





Το γεγονός ότι πολλοί θέλουν τον Δήμο μας υποβαθμισμένο και καθηλωμένο να σέρνεται πίσω από τις αποφάσεις της Περιφέρειας κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί .

Το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να είμαστε η χωματερή ολόκληρης της Αττικής και όχι μόνο , επίσης , κανείς  ,δεν μπορεί να το αρνηθεί .

Το γεγονός ότι κάποιοι μας πουλάνε φούμαρα με την οκά και φύκια για μεταξωτές κορδέλες , ούτε και αυτό μπορεί να το αρνηθεί κανείς .

Για να δούμε λοιπόν  ποιος θα προσφύγει ενάντια στην απόφαση της Περιφέρειας να αδειοδοτήσει την εταιρεία WATT A.E ;

Για να δούμε ποιος έχει έννομο συμφέρον να προστατέψει τους Πολίτες από μια τέτοια απόφαση ;

Για να δούμε λοιπόν ποιος συναινεί ;

Για να δούμε ποιος  κλείνει τα μάτια ;

 Για να δούμε ποιος  σφυρίζει αδιάφορα στην τέλεια υποβάθμιση που σχεδιάζουν για εμάς , χωρίς εμάς ;

Αγαπητέ Δήμαρχε Φυλής

Οι φίλοι σας  στην Περιφέρεια και την Αντιπεριφέρεια συνεχίζουν απτόητοι τον σχεδιασμό για να ολοκληρώσουν την  Τέλεια Υποβάθμιση του Δήμου στον οποίο ηγείστε .......

Θα  αντιδράσετε;; ; ; ; ; ; ;  Μπορείτε ; ; ; ;     Θέλετε ; ; ; ; ; ;

θα προσφύγετε κατά της απόφασης αδειοδότησης  ή  θα πάτε στα εγκαίνια  της Εταιρείας WATT A.E ;

Ως  Πρώτος  Δημότης  αυτής  της  Πόλης  , έχετε  έννομο συμφέρον  να προστατεύσετε τα συμφέροντα των Πολιτών που σας ψήφισαν , να προσφύγετε κατά της απόφασης της Αντιπεριφέρειας Δυτικής  Αττικής .

Σας θυμίζω ότι η Επένδυση στο Ελληνικό πολλών Δισεκατομμυρίων Ευρώ , δεν έχει ξεκινήσει ακόμα , από τις προσφυγές Πολιτών και Φορέων   ........ Δρόμοι υπάρχουν .......

θα τους επιλέξετε ή θα τα καταπιούμε αμάσητα , όλα ,  όσα συμβαίνουν και θα συμβούν στην Πόλη μας .


Αναμένουμε τις ενέργειες σας και θα είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε αν πάρετε αποφάσεις υπέρ της Πόλης μας .

Ο σιωπών δοκεί συναινείν.



Με εκτίμηση
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου