Ροή Ειδήσεων

Τα προβλήματα στον Δήμο Φυλής απαιτούν Λύσεις και όχι ανούσιες κοκκορομαχίες ! ! !

Δαδάνης Σ.Νικηφόρος
Σ  αυτόν  τον  Δήμο  έχουμε  χάσει  την  κοινή  λογική  τελευταία .

Παρακολουθώ τις τελευταίες μέρες ανακοινώσεις , αποκαλύψεις , διαδόσεις , γεγονότα , φήμες ,  για  όσα  συμβαίνουν  πραγματικά   σε σχέση με την Παραβατικότητα και την δράση των γνωστών - αγνώστων .

Είναι γεγονός πως : 

  • ΝΑΙ  !!!  Στον Δήμο Φυλής υπάρχει Εγκληματικότητα και Παραβατικές δράσεις . Την στιγμή που τόσο ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Παππούς αλλά και ο προηγούμενος  Δήμαρχος  Δημήτρης Μπουραίμης  ισχυριζόντουσαν ότι όλα βαίνουν καλώς και θα έπρεπε να σιωπήσουμε για να μην στοχοποιηθεί  ο  Δήμος  μας . Την στιγμή όμως που είχαμε και έχουμε  στοχοποιηθεί όλοι εμείς οι Δημότες . 
  •  
  • ΝΑΙ !!!  Σ αυτόν τον Δήμο όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει και κυρίως γνωρίζουν τόσο  οι  Αστυνομικές Αρχές  όσο και  η εκάστοτε  Δημοτική Αρχή, που φέρει τεράστια ευθύνη για την δραματική διόγκωση του προβλήματος , αφού κάθε φορά αγκαλιάζει κάθε παραβατική συμπεριφόρα για την επικράτηση της  στον Δημαρχειακό Θώκο .
  •  
  • ΝΑΙ!!!!  Ολοι γνωρίζουμε  ποιοί μιλάνε - με ποιούς μιλάνε  και  πως  ανταλλάσσεται η Ασυλία σε κάθε παραβατική ενέργεια με τις ψήφους σε κάθε εκλογική αναμέτρηση .
  •  
  • ΝΑΙ !!! Στον Δήμο μας έχουν έρθει πολλά εκατομμύρια ευρώ , που τα περισσότερα " Χάθηκαν" στην  Διαδρομή , αντί να δημιουργηθούν υποδομές ανάπτυξης , ενσωμάτωσης και ίσων ευκαιριών για όλους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να καταφύγει κάποιος στην παρανομία .
  •  
  • ΝΑΙ !!!  Σ αυτόν το Δήμο γνωρίζουμε όλοι μας , ποιοι ξεπούλησαν τα πάντα προς ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. 
  •  
  • ΝΑΙ !!! Στον Δήμο μας υπάρχουν και ΑΒΑΤΑ και ΟΠΛΑ και ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ γιατί δεν υπάρχει η Πολιτική Βούληση από την Επίσημη Πολιτεία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.


Και αντί να σταθούμε Ενωμένοι και Όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να βρούμε λύσεις , ρίχνει ο ένας το ανάθεμα στον άλλον  .

Βέβαια θα μου πείτε μπορούν αυτοί που δημιούργησαν το πρόβλημα να δώσουν λύσεις ;  ;

Η απάντηση είναι ΟΧΙ . Αλλά αυτούς επέλεξε ο κόσμος , αυτούς επιλέγει κάθε φορά να τον διοικήσει  και αυτούς έχουμε  τώρα . Τι να κάνουμε ;

 Ετσι  είναι δυστυχώς ή ευτυχώς , αυτοί που μας κυβερνούν αντανακλούν την ποιότητα αυτών που ψηφίζουν .........

Και ποιος είπε ότι ο Ψηφοφόρος δεν φέρει ευθύνη με τις επιλογές που κάνει ; Φέρει τεράστια ευθύνη και μάλιστα την μεγαλύτερη .

Εδώ και δυο μέρες  , μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε προχθές , διαπιστώνω ότι ο πρώτος Δημότης του Τόπου , ο Δήμαρχος μας , αποφάσισε να εμφανιστεί καθώς μέχρι πρότινος ΑΚΟΥΓΕ χωρίς να ΠΑΡΕΥΒΡΙΣΚΕΤΑΙ .

Δήμαρχε φέρεις μεγάλη ευθύνη  τόσο για τις πρακτικές και πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί στον Δήμο μας κατά την προηγούμενη σου θητεία όσο και την τωρινή σου θητεία.  Για την  Ανοχή που επιδεικνύεις  σε ότι συμβαίνει στην Πόλη μας  . Επίσης για το γεγονός ότι σε κρίσιμα θέματα όπως αυτό αποφασίζεις να μιλάς δια ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ !!!!

Και  ενώ συμβαίνουν όλα αυτά , βρήκαμε θέμα για να ασχοληθούμε . Πότε , που , και  πόσες πιστολιές  έριξε  ο  Αντιδήμαρχος  Οικονομάκης  Μιχάλης  στο  πανηγύρι των Κρητών πέρσι το καλοκαίρι . Ηταν περίστροφο κανονικό ; Ήταν Νεροπίστολο ; Ηταν αβολίδοτο ; Ηταν δικό του ή άλλου .......; ; ;

Είναι ντροπή να ασχολούμαστε μ αυτό το θέμα όταν υπάρχουν τόσα άλλα σοβαρά θέματα που πρέπει να ασχοληθούμε . Με τον τρόπο αυτό προσπαθούμε να πετάξουμε την μπάλα στην εξέδρα για να καλύψουμε την πραγματικότητα . Πραγματικά , και δεν έχω καμιά διάθεση να υπερασπιστώ τον Αντιδήμαρχο αφού δεν τον σεβάστηκε και δεν μπόρεσε να τον προστατέψει ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος του  , αλλά δεν είναι σοβαρή πολιτική αυτή .

Και γω ρωτώ όλους εσάς που με διαβάζετε  τώρα  να  απαντήσετε ειλικρινά .....Ποιος από εσάς που έχει όπλο στο σπίτι του είτε περίστροφο είτε καραμπίνα δεν έχει πυροβολήσει στον αέρα ;  ; ;;

Η ανθρωποφαγία δεν είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ  και είμαι κάθετα αντίθετως σε κάθε τέτοια ενέργεια  .

Η πολιτική πρέπει να γίνεται με Επιχειρήματα και με Προτάσεις . Ο κόσμος κουράστηκε την κοροιδία , το δούλεμα και τις κοκορομαχίες . Ο κόσμος θέλει λύσεις και τις θέλει τώρα .

Κοιτάμε το Δέντρο και χάνουμε το Δάσος !!!!

Όσο θα ασχολούμαι με τα κοινά  η προσήλωση μου θα είναι πάντα στην Πολιτική Αντιπαράθεση με επιχειρήματα , με θέσεις και προβληματισμούς και ΟΧΙ  με την ανθρωποφαγία και την καταρράκωση της ανθρώπινης υπόστασης .

 Παρόλα αυτά θα πρέπει να συνηδειτοποιήσουν όμως  και αυτοί που φέραν τον Δήμο μας σ αυτά τα χάλια και σ αυτήν την δραματική κατάσταση ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να πάνε σπίτια τους . Αρκετά δεινά  έφεραν σ αυτήν την Πόλη ,  με τις επιλογές τους , την Ανοχή τους  και τις παραλείψεις τους .


Με εκτίμηση

Δαδάνης Σ. Νικηφόρος












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου