Ροή Ειδήσεων

Όσοι Ονειρεύονται Τζαμί στον Δήμο Φυλής να το ξεχάσουν !!!!

Τις τελευταίες μέρες έφτασε μια πληροφορία στα αυτιά μου και την μεταφέρω με επιφύλαξη ,  πως  Κάποιοι / Κάποιος , προφανώς μεγάλης Οικονομικής Επιφάνειας , πιθανώς όμως , και με την συμμετοχή των γνωστών πια Μ.Κ.Ο ( Μπίζνες- Καλά -Οργανωμένες ) , διερευνά τον τρόπο αλλά  και τις διαδικασίες για την Ανέγερση στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φυλής  να  στήσει  ΤΖΑΜΙ .

Ανεβάζω αυτήν την Πληροφορία με  κάθε  επιφύλαξη όπως προανέφερα ,  αλλά και  επειδή   γνωρίζω τον Εθισμό πολλών στον Δήμο μας στην Μίζα και την Λαμογιά που χαντάκωσαν την Περιοχή μας και την υποβάθμισαν για πολλές Δεκαετίες τώρα και θα το δουν ως ευκαιρία πλουτισμού για μια ακόμη φορά ξεπουλώντας τους πάντες και τα πάντα .

Γιατί κάπως έτσι ξεπουλήθηκε και η γη στους Τσιγγάνους ....Από όσους ήταν μέσα στα πράγματα !!!
 
Ας προσέξουν αυτή την φορά καθώς η ΟΡΓΉ  των συμπολιτών μου θα είναι μεγάλη και δεν αφήσουμε να περάσει και αυτό έτσι ,όπως τόσα και τόσα άλλα .

  • Καλώ  τους  Μηχανικούς  που  δραστηριοποιούνται  στον   Δήμο μας  να μην συμπράξουν σε μια τέτοια ενέργεια  καθώς  δεν  θα  τους  χωρά  μετά   ο τόπος !!!!

  • Καλώ  την Εκκλησιαστική  Κοινότητα του Δήμου μας , τις ενορίες , και τις κατά τόπους Εκκλησίες να έχουν τα μάτια τους ανοικτά , έτσι ώστε να αποτρέψουν μια τέτοια ενέργεια !!!!

  • Τέλος καλώ τον κ. Δήμαρχο Φυλής, στον Βαθμό που του αναλογεί ,  να ενημερωθεί σχετικά για αυτό το θέμα, αν δεν το γνωρίζει ήδη ετσι ωστε  να είναι σε εγρήγορση και να  μπορει Πολιτικά να κινηθεί στο Υπουργείο Παιδείας που είναι αποκλειστικά Υπεύθυνο για τις αδειοδοτήσεις αυτού του τύπου  , ωστε  να προβεί στις αντίστοιχες Πολιτικές Ενέργειες Αντίδρασης αν απαιτηθεί  ,  όπως επίσης και να δώσει τις ανάλογες οδηγίες προς τις υπηρεσίες του Δήμου, όπου και όπως ,  αν εμπλέκονται .

Απ την πλευρά μου παρακολουθώ το θέμα  και  ενημερώνω τους συμπολίτες μου να είναι υποψιασμένοι ......!!!

Αυτά για την ώρα .....και αν υπάρχει κάτι νεότερο θα υπάρξει και νεότερη Δημοσίευση .

Με εκτίμηση
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου