Ροή Ειδήσεων

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2016-2017 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ : ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ -ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ

Διαβάσαμε  στο  διαδικτυακό  ιστότοπο  του Υπουργείου Παιδείας  ότι  ξεκινάει  Θεματική Εβδομάδα  για  όλα  τα  σχολεία  Δευτεροβάθμιας Υποχρεωτικής  Εκπαίδευσης  (Γυμνάσιο)

Η υλοποίηση της Θεματικής Εβδομάδας αφορά όλα τα Γυμνάσια της χώρας. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής θα διοργανωθούν σε κάθε σχολείο ενημερωτικές δράσεις και δραστηριότητες στους εξής βασικούς άξονες:

α) «Διατροφή και ποιότητα ζωής»,

β) «Πρόληψη εθισμού και εξαρτήσεων» και

γ) «Έμφυλες ταυτότητες».

ΠΗΓΉ :  http://iep.edu.gr/index.php/el/fakelos-ekpaideftikoy-ylikoy-2016-2017


Το ερώτημα που θα ήθελα να θέσω προς την Εκπαιδευτική Κοινότητα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  αφορά το 3ο Θέμα  με  τίτλο  " ΕΜΦΥΛΕΣ   ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ "

Θα  μπορούσε κάποιος υπεύθυνα να μας πληροφορήσει και να μας ενημερώσει τι αφορά το 3ο θέμα της  ΘΕΜΑΤΙΚΗΣ  ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ  ;

Επισημαίνω ότι η συγκεκριμμένη δραστηριότητα είναι στα πλαίσια του ωραρίου των σχολικών  βαθμίδων  και  η  παρακολούθηση της  είναι  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ .

ΥΓ. Παρακάτω παραθέτω ένα απόσπασμα  πως περιγράφει το πρόγραμμα το 3ο θέμα αλλά να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα και πολλά γι αυτό και καλοπροαίρετα θα ήθελα να ενημερωθώ και μέσω εμού και όλοι οι αναγνώστες  για το τι ισχύει ...

Με εκτίμηση 
Δαδάνης Σ. Νικηφόρος 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου